POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal ia la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es s’informa a les persones que emplenin formularis, que les dades en ells introduïts formaran part de la nostra base de dades. Mitjançant l’enviament d’aquests formularis, el remitent dóna el seu consentiment exprés al tractament automatitzat de les dades incloses en el mateix. Així mateix, l’usuari consent que les seves dades personals quedin integrats en el nostre fitxer, amb l’objecte de mantenir-lo informat de les novetats i serveis relacionats amb la signatura.

Reconeixem la importància de protegir la privacitat de la informació que puguem recogerde els visitants de la nostra pàgina web, de manera que ens comprometem a respectar la seva privacitat.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a Ressonància de Tarragona , SL, a l’adreça que figura en aquesta web o bé a la nostra adreça de correu electrònic: ressonancia@cditarragona.com

RESSONÀNCIA TARRAGONA, TRANQUIL·LITAT, RAPIDESA I MÀXIMA QUALITAT