TRANQUIL·LITAT, RAPIDESA I MÀXIMA QUALITAT D’IMATGE

La Ressonància Magnètica Oberta és una tècnica de diagnòstic per la imatge d’última tecnologia. El seu disseny permet obtenir imatges d’alta qualitat garantint en tot moment la tranquil·litat i el confort dels pacients, sense l’angoixa que provoquen els aparells de ressonància tancats.

Està especialment indicada per a pacients amb problemes d’obesitat, per a persones amb discapacitats i per a les que pateixen claustrofòbia. És ideal també per a nens, ja que permet que els pares puguin acompanyar-los durant tota la sessió, i reduir l’angoixa. La Ressonància Oberta evita que s’hagi de sedar als nens per fer-los les proves.

Principals aplicacions:

 La Ressonància Magnètica Oberta detecta, sense utilitzar radiacions ionitzants, les estructures internes de l’organisme.

 Fonamentalment estudia el sistema múscul-esquelètic (colzes, genolls, canells, turmells, espatlles, etc). També estudia el crani, el coll i total la columna vertebral en general.

 Gràcies a una visió panoràmica de 360 ​​graus, aquest sistema resulta especialment idoni per a aplicacions pediàtriques, bariàtriques i ortopèdiques. L’ampli espai permet explorar el pacient, no solament estirat, sinó amb les articulacions flexionades i en moviment, facilitant la detecció d’alteracions que només es manifesten quan les articulacions es mouen.

RESONANCIA D’ALT CAMP

RESSONÀNCIA TARRAGONA, TRANQUIL·LITAT, RAPIDESA I MÀXIMA QUALITAT