Nova

Ressonància

Magnètica

Per poder oferir totes

les tècniques diagnòstiques

Ressonància

Magnètica

Oberta

Per a aquells pacients

amb problemes de

claustrofòbia

Comptem amb

prestigiosos

especialistes

Experts en el

cura de la teva salut

AVANÇADA TECNOLOGIA EN DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE

Per poder oferir totes las técniques diagnóstiques, tenim 2 tipus de ressonàncies, una Ressonància Magnètica d'alt camp i una Ressonància Magnètica Oberta. Amb l'atenció médica més actualitzada, personalitzada, amb la qualitat tècnica i humana que oferim des de fa més de 20 anys..

cita on-line
Serveis

Serveis

Un diagnòstic precoç, ràpid i econòmic és possible al centre de Ressonància Tarragona.

Equipaments

Equipaments

Apostem per les noves tecnologies, tenim l'última tecnologia al servei dels nostres clients.

Urgències

Urgències

Si necessites una ressonància, TAC, mamografia o un altre servei diagnòstic en les pròximes 24 hores truca'ns.

Cita previa

Cita prèvia

Evita esperes innecessàries accedint al nostre servei de citació on-line i obtingui la seva cita prèvia.

Benvinguts al Centre de RESSONÀNCIA DE TARRAGONA

RESSONÀNCIA DE TARRAGONA ofereix una servei Premium per als seus pacients a causa de l'alta qualitat d'imatge de la seva nova RESSONÀNCIA SIEMENS D'ÚLTIMA GENERACIÓ i a la gran reputació dels seus doctors, altament qualificats i amb experiència en tot tipus de diagnòstic per la imatge.

La Ressonància Magnètica d'alt camp és un examen mèdic no invasiu que els metges fan servir per diagnosticar i tractar malalties, i resol bona part dels diagnòstics en les especialitats de Neurologia, Ortopèdia, Medicina Interna, Angiografia, Oncologia, Cardiologia, Pediatria i Patologia de mama, així com en procediments intervencionistes. La RMN proveeix una alternativa no invasiva als raigs X, l'angiografia i la TC per diagnosticar problemes del cor i els vasos sanguinis.

La RMN és un tipus d'exploració que detecta per radiofreqüència, sense utilitzar radiacions ionitzants, les estructures internes de l'organisme. Fonamentalment s'estudia el sistema múscul-esquelètic (colzes, genolls, canells, turmells, espatlles, etc). En suma, també s'estudia el crani, el coll i total la columna vertebral en general.

En RESSONÀNCIA DE TARRAGONA ens esforcem per conservar la qualitat del nostre servei i dels nostres diagnòstics, i el nostre propòsit no és altre que el d'oferir als nostres pacients la seguretat i la confiança dels nostres Doctors, perquè puguin tenir un diagnòstic fiable i efectiu.

Intenta deixar les joies i altres accessoris a casa, si és possible, o treu-te les abans de l'exploració de RMN. A causa de que poden interferir en el camp magnètic de la unitat de RMN, es prohibeix l'ús d'objectes metàl·lics i electrònics a la sala d'examen.

HISTORIAL CLÍNIC INFORMATITZAT

Tenim informatitzada la història clínica dels nostres pacients, permetem citar online i que els metges externs i centres col·laboradors poden consultar imatges i informes.

Ressonància magnètica anticlaustrofobia a Tarragona

ELS NOSTRES PARTNERS

Ressonància Tarragona, tranquil·litat, rapidesa i màxima qualitat